VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Träna för mående

Jag har tänkt (bestämt!) att jag ska gå till gymmet varannan dag oavsett lathet eller fullt upp med annat. Får göra undantag några dagar efter jag fått nytt immunförsvar var fjärde vecka, för då varken får eller orkar jag träna.
Infann mig idag 06:40 och var helt själv ända fram tills jag nästan var klar. Galet skönt att vara ensam!
(null)


Har mätt mig och vägt mig och tänker hålla koll på måtten.  På gymet har dom en bättre grej än min våg; en våg som mäter fett och muskler i procent och kilo, i varje ben, arm och hela bålen. Ska ställa mig på den om sju veckor, för träningsprogrammet är åtta veckor.
 Jag ser inte direkt vikten som anledning att träna, utan jag vill träna så att jag orkar leva. Orkar jag med en vardag som automatiskt gör att jag blir fysiskt aktiv i ren vardagsmotion så tror jag att vikten hamnar där jag mår bra. Dessutom tränar jag för att ha en grundstyrka och hyfsad kondition för att klara av sjukdomar och lättare återhämta mig vid exempelvis operationer. Jag räknar med att det kommer sjukdomar och operationer, helt ärligt.


Avrundade med en smoothie och har en wellness i kroppen

(null)Resten av dagen går till att röja inför rumbyte. Fasen vad jobb!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: