VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Svagheter och styrkor

Jag har många svagheter. En av dem är JellyBeans. Låg i sängen och myste och mumsade. Sådant som höjer livskvalitén en hel del tidigt en fredag morgon!
(Jag borde få pengar för reklam! Men amerikanska storbolag bryr sig inte om en liten bloggare i Sverige)
 
(null)


Jag hade tänkt sätta igång och gå på gymet igen... apropå godis. Är taggad men hälsan finns inte riktigt. Sedan är det en viss omständighet att gå hemifrån och ta sig dit. Väl där tränar jag, men att ta sig dit? Jag har sju veckor kvar på mitt kort och den här sommaren tänker jag ägna mig åt hem och träning. 
Det kommer bli byte från datorrummet till sovrummet. Tänker flytta in sängen i datorrummet och bara ha bokhylla, säng och sängbord och göra det andra, gamla sovrummet till något mer allrum med skrivbord, dator och kläder. Röjningen har redan börjat och såhär ser det blivande sovrummet ut som tidigare bara varit skräprum:


(null)

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: