VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Småplock

Jag ser mig inte som sätskilt teknisk, logisk eller huslig men förvånar mig själv ibland. Klösträden till katterna har jag skruvat ihop (med viss frustration.) Dessutom monterat och installerat bredband, telefon och tv. Och idag lyckades jag skruva ihop en klädställning som kom som plockepinn och i hjul och skruvar och tanken; "hur gör jag detta?!" Fast det var bruksanvisning så det gick rätt snabbt och lätt ändå. Nu har mina klänningar en egen plats!

(null)Det går framåt med datorrummet och sovrummet! Nu är halva klart. Där skrivbordet står ska sängen stå. Rummet är jättelitet så det kommer i princip bara domineras av en stor säng.

(null)


Jag sover dåligt och har ingen ro det senaste. Insåg sen att det måste bero på kortisonet jag äter. Visserligen tar jag tabletterna på morgonen (spray morgon och kväll) men det sitter ju i. Energin är välkomnad men det hade varit skönt att kunna sova mer än fem timmar per dygn... gör mig tokig.
Fördelning i sängen; Bosse tar halva huvudänden. Sen kommer Happy och vips har jag knappt någon plats att sova på.

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: