Nejtack.

Avverkad träningsrunda. Kändes fint, högre och högre tempo. Lyssnade på ljudbok och var helt uppslukad av den.. dessutom har jag bestämt att jag endast får lyssna på ljudboken när jag är ute och går, så längtar alltid till nästa träning, dvs varannan dag. (Styrketräning ena dagen och ut och gå den andra)

(null)Igår kväll hade jag fruktansvärt ont i magen och var ytterst nära till att åka till akuten. Drog mig för det och lovade mig själv att åka in tidigt idag om jag har lika ont. Akuten en lördagkväll är tortyr.

Träna, äta, leva, size, upp och ner, vardagsliv | |
#1 - - henke:

Smart styrketräning varanan dag och ut och gå den andra! Trist din mage ska paja för dig bara. Testa magnesium,B12, multivitamin kanske. hjälper mot mitt IBS iaf =) Kom ihåg lägg ner koffein i 2 veckor nu helt om du kan. Koffein i den mängden sabbar magen rejält. Koffein i mängden 300 tex sabbar min mage något fruktansvärt på sista tiden. Så även jag har trappat ner till max 150. Märker redan jag är bättre i magen =)

Svar: Ja jag tänkte minska koffeinet men i trappa, för annats får jag sådan huvudvärk.. jag tar koffeintabletter för att magen aldrig skulle orka så mycket via kaffe/sportdryck. Tänkte att jag ska ta koffein inför träning men inte flera ggr varje dag :)
Så det är ett bra upplägg jag har med varannan dag? Skönt att höra!
VildaMatilda

Upp