VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Mina lockar ja

(null)

Mina hormoner har spel och haft en tid. Det visar sig främst på håret på huvudet som gått från svalt självsvall till pudel. Och bara på bakhuvudet, sidorna och lugg är mest irriterande flygiga. Mamma frisören påpekade att det måste hänt något, för ingen skiftar hår så normalt sett. Och ja, blodprover bekräftar det.

Kolla själva. Fotona är inte så bra, men det är bakhuvudet och jag har tvättat håret och sedan inte gjort något mer. Horribelt!

(null)

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: