VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Mat- tankar

En som alltid sett sig som extrem köttätare och allmänt skeptisk till vegetarisk mat och matlagning har nu fått sig en tankeställare. Jag har, utan att planera, blivit mer och mer vegetarian. Jag äter mjölkprodukter (oftast) varje dag, men inte alltid kött, ägg, skaldjur, fisk eller kyckling. Det händer kanske 2-3 ggr i veckan. Idag åt jag pasta gjord på röda linser tillsammans med egenkomponerad sås av tomatsås med örter, italiensk ost, chili och en skvätt lätt- creme  fraishe. Gott och ganska nyttigt gissar jag. Den där pastan står man sig länge på och den har mycket protein. Tyvärr såg det inte så smakligt ut, så foto hoppas över. däremot måste vaksamhet prägla för att jag inte tål för mycket fiber. En tallrik havregrynsgröt är ungefär som be om tarmvred. Magen klarar inte så mycket motstånd. Perfekta maten enligt mina tarmar är mannagrynsgröt.

Jag vill inte trigga någon läsare till något ohälsosamt men jag vill berätta, så triggerwarning om du inte ska läsa om kroppsstorlek.Vikten är i mänga fall missvisande och min tränare sa åt mig att möta istället för att väga. Resultat på 1,5 månad:
minskat 10 cm runt höfterna, 
rumpa 11 cm 
byst 7 cm 
lår 8 cm 
och arm 4 cm. 
Det enda som blivit större var mina klena vader, vilket behövs.
Midjan är ingen idé att mäta med min oroliga mage som kan variera i det oändliga.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: