Maktmissbruk

Jag måste berätta om maktmissbruk jag varit med om. Även om jag nog berättat det tidigare så tål det höras en gång till.
Vill ni höra mer? Hör av er

När jag var inlagd på psykiatrin vintern -08 var jag ganska arg av mig. Jag kände sveket av personalen. Att dom tillät läkaren bestämma som hon gjorde. Ja jag skrev om det för inte sö längesen. Men jag fick permission och jag var glad och tacksam för det
. Permissionen var lyckad och när jag kom tillbaka till avdelningen försökte jag vara glad och trevlig för att visa tacksamhet och glädje för att jag fick åka iväg. Dock hade jag rätt ordentlig huvudvärk och jag bad sjuksköterskan om två Alvedon. Nej blev svaret. Va?!  Då svarade sjuksköterskan att jag inte ser ut att ha ont i huvudet. Va? Så jag är en gång till. Vadå inte ser ut att ha ont i huvudet? Då säger sjuksköterskan det att man skrattar inte och är så glad om man behöver två Alvedon.


Helt sjukt. Jag fick ett enormt utbrott (med huvudvärk) och hamnade i bälte. Jag blev alltså fastlåst på en brits med lås om händer, fötter och midja för att jag blev arg På grund av sjuksköterskans maktmissbruk! Helt i onödan. Men jag hörde skötarna muttra "men herregud ge henne två alvedon!"

(null)#1 - - Amanda CL:

Jag har varit med om liknande saker :/ minns framförallt en gång när jag skulle ut med min mamma en timme. Mamma kom precis vid middagen så vi bad en skötare om att de skulle spara mat till mig. Skötaren svarade att det gör de inte när man ska ut på nöjen. Mamma och jag ifrågasatte det med en gång. Att gå ut en timme med sin mamma när hon precis slutat jobbet och skötaren tyckte att vi skulle äta middag ute då. Det hade varken jag eller mamma råd med. Men när vi sa till en annan skötare så sparade han mat till mig. Jätte märkligt

Upp