VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Lite

Mycket och samtidigt lite händer. Jag håller i min träning men funderat på att ha en vilodag idag. Det gör rätt ont i kroppen och jag är trött.
(null)

 
  Ingenting i Sverige fungerar från midsommar till mitten på augusti. Det är hopplöst att få tag i folk för alla är iväg på semester och vikarier är också någon annanstans. Och för min del betyder det mindre föreläsningar. Det lär ramla in i slutet på augusti. Är inbokad på Linnéuniversitet i Kalmar i början av september. 


Kortisonet har gjort nytta, jag kan andas och därför orkar röra på mig. Det dumma är att det höjer tempot dygnet runt och det är jättesvårt att sova. Många sömnlösa nätter har det blivit. Förr tyckte jag om att gå och lägga mig men nu känner jag mest obehag.
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: