VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Lättnad

Rätt ofta blir saker rätt bra. Bättre än förväntat. Vårdcentralen idag GICK TOPPEN! Jag var nervös före, visste inte alls om läkaren skulle lyssna. Men det gjorde hon! Remiss skickad till handkirurgen i Malmö och remiss till arbetsterapeut. Först kom frågan om jag egentligen skulle träffa en ortoped i Växjö , nix sa jag och förklarade  läget där. Har blivit nekad operation och förbättring av fingrar runt 2013 och stämningen är inte bra mellan mig och dom. Glädjande förstod läkaren på vårdcentralen att alla passar inte med alla som hon sa. Och på min önskan skulle hon skriva remiss till arbetsterapeut också för jag har haft kontakt med dom tidigare i rehabsyfte och borde nog veta hur/om jag ska träna fingrar.

På sätt och vis förstår jag nog hur vården tänkte om mig före maj 2010 då jag hade gravt allvarligt självskadebeteende. Kommer en patient flera gånger sliter det på redan ansträngd sjukhuspersonal och man lägger inte mycket resurser på en redan resurs slukande patient. I det perspektivet när det gällde mig blev det det inga specialinsatser av vården. 
Men jag har varit skadefri i åtta år och nu borde jag få en bedömning av någon neutral, RIKTIG specialist utanför Växjö.
Lättnande och glädjande!

(null)Taggar: aldrigensam, psynligt;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Grattis! Du hade visst turen att träffa "rätt" läkare! Hoppas nu att kirurgerna kan återställa dina händer tillräckligt bra!
Även om man till viss del kan förstå vården när du mådde som sämst, så var det ändå fruktansvärt fel synsätt av dem!

Svar: Ja det är många fel gjorda.. men nu vill jag ha rättvis vård på samma grund som för andra, vilket inte fungerar
VildaMatilda