VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Kattens teknikintresse

Bosse har ju upptäckt att de där grejerna jag sitter med, kan vara skoj och inte bara ta mattes uppmärksamhet. Katten har helt enkelt märkt att det både flippar och låter när han trycker på iPhone, dator och bankdosa. Han tog sitt första selfie för någon vecka sedan. Jag hade kameran igång och han nosade och tryckte och: vips! Första selfiet fixat!
(null)Jag är faktiskt imponerad... men inte så förtjust i hans ökade teknikintresse. Telefonen får inte vara ifred, det är svårt att dela iPhone med en katt. Bankdosan fick jag gömma, för efter tre misslyckade försök att slå kod stängs den ner och jag måste till banken för att skaffa ny. Datorn? Han fyllde en hel sida med blandade bokstäver och får  mig att sätta mig i ensamhet. Skrutten. 
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: