VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Känns bra det

Jobbet i Växjö idag gick bra. Nya kontakter och troligen nya uppdragsgivare. Nu under sommarn är det inget jobb alls, hela Sverige är ur funktion. Ett annat ord är semestertider. Det slår ut allt och folk vill inte börja ha föreläsningar förrän alla samlat sig, så gissar att det kan drösa in bokningar först slutet på augusti eller början av september. 
Förhoppningsvis blir det både jobb och studier i höst och nu känner jag en viss lugn inre glädje när jag tänker framåt. Förunderligt magiskt. Och mycket spännande!
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: