VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jag vill inte just nu

Det har inte varit så mycket aktivitet här på bloggen ett tag. På sätt och vis har väl också jag tagit semester. Jag tänker trappa upp tempot snart, så håll utkik!

På tisdag är jag inbokad för att få nytt immunförsvar som jag får en gång i månaden men jag funderar på att skjuta på det några veckor framåt. Är så himla igång med träning och av behandlingen blir jag dålig i runt en vecka då jag inte lär kunna träna några dagar. Och dessutom får jag så stor svullnad där nålarna i magen suttit och de är både fula att ha och gör ont i minst två veckor. Sen kan jag tillägga att det ändå varit två lunginflammationer på kort tid trots behandlingen. Så... funderar på att flytta fram det. Orkar och vill inte just nu.


(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: