VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Hur tänker en del?

Hur tänker folk?! Vardagsmotion är nog den bästa motionen. Att ta trappor, gå lite mer och vara allmänt aktiv bättrar på fysiken .

Idag när jag kom till gymet visste jag inte om jag skulle sucka eller skratta. Det stod en bil utanför, så nära det går att komma till ingången. Inne på gymmet var det en kille  som såg ut att köra stenhårt. Men varför ställa  bilen så nära, det är liksom inte farligt att promenera trettio meter istället för dom fem där hans bil stod. Jag får inte ihop ekvationen; ställa bil kloss intill ingången och sen trampa som en galning på motionscykel? Det är inte farligt att gå några meter extra..!
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Ja, man kan ju undra! :O