VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Beredd

Idag ska jag kriga; ska till vårdcentralen för jag vill ha remiss till någon som kan händer och fingrar. Jag har skrivit om det så jag drar det snabbt:
När man sydde ihop mina händer och fingrar gjorde aldrig en handkirurg det, utan jag fick på måfå alla möjliga läkAre som var lediga. De tråcklade ihop mig utan att  tänka på att fingrar behövs. Det är åtta år sedan jag slutade skada mig och mina fingrar är dåligt fungerande. Jag använder en del teckenspråk och det finns masso jag inte kan teckna pga dåligt ihopsydda och ibland inte ens sydda, nerver och senor.

Tummen kan jag inte lyfta.
(null)
Tecknet "tack" och bokstaven "T" går inte
(null)Inte heller bokstaven "D"
(null)


Lillfingret kan jag inte ens röra.
Jag tänker strida för min rätt till fungerande händer och jag är nervös och beredd på fight.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Det måste du absolut kämpa för! Sjukvården har gjort fel, som drabbar dig extra hårt, eftersom du måste kunna teckna! Stå på dig!

Svar: Ja det gör mig frustrerad
VildaMatilda