VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Bästa på det dåligaste

Jag är rätt trött just nu. Varför vet jag inte riktigt. Det blir nytt immunförsvar imorgon i alla fall. Får pausa några dagar från träning, och vem vet? Kanske det behövs? Brukar köra en vilodag per vecka. Nu när det blir behandling imorgon  tisdag, tänkte jag köra igen på fredag, det borde jag fixa. Tyvärr är det så ibland att jag är helt, totalt utslagen en vecka! Då menar jag verkligen helt ur funktion. Vi får hoppas på det bästa av alla onda ting.


(null)


Jag är för övrigt helt frälst på JellyBeans och Mike&Ike och beställde några påsar via nätet. Bland annat ett paket godis med smak "smörpoppade popcorn" Den är jättemumsig! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: