VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Bara inget

Jag ska till lungmott idag. Blev kallad, läkaren nöjde sig inte med att meddela mig per brev utan vill ta det som samtal. Samtal jag nävar inför. Hon har fått alla svar från röntgen och fyslabb och jag hoppas läkaren bara säger att jag är allmänt klen och behöver träna. Det hade jag med glädje gjort! Som jag skrivit tidigare gällande sjukdomar;
"Allting, bara inte lungorna. Hellre hjärna eller ett ben. Bara inget med lungorna"


(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Vera
skriven :

Hej! Läser din blogg emellanåt, ibland gör den mig glad, när jag ser hoppet runt dig.
Men när det krasst lite så störtdyka du?!
Allt runt en behöver inte stanna! Jag har kronisk lungsjukdom, autism o annat smått o gott, men jag ligger inte på dödsbädden ' i min värld, så lever man tills man dör'. Du ältar saker du varit med om i bloggen.
Jag skulle uppskatta att få tips hur man kan få de man har runt sig att förstå hur man hjälper, lite tips o idéer, lyft det du föreläser om o gör omvärlden mer taggad av kunskap.
Tack 🙏🙏✌️ Vera

Svar: Tack för din kommentar! Vi har alla olika sätt att se på livet och jag känner att vissa saker är motiga andra bättre och jag väljer att skriva om både det motiga och positiva för det finns en så snedvriden bild i sociala medier där bara det positiva och fina lyfts fram. För mig är livet mer än det och jag vill att mina läsare ska få större del än bara det som är så himla bra. Många säger att de läser min blogg just för att jag inte tvekar att skriva om svåra och jobbiga saker.
Älta? Kanske. Ibland måste tidigare erfarenheter och händelser tas upp för att belysa saker nu.
Ha en fin dag!
Matilda VildaMatilda Skog