Jag vill inte just nu

Det har inte varit så mycket aktivitet här på bloggen ett tag. På sätt och vis har väl också jag tagit semester. Jag tänker trappa upp tempot snart, så håll utkik!

På tisdag är jag inbokad för att få nytt immunförsvar som jag får en gång i månaden men jag funderar på att skjuta på det några veckor framåt. Är så himla igång med träning och av behandlingen blir jag dålig i runt en vecka då jag inte lär kunna träna några dagar. Och dessutom får jag så stor svullnad där nålarna i magen suttit och de är både fula att ha och gör ont i minst två veckor. Sen kan jag tillägga att det ändå varit två lunginflammationer på kort tid trots behandlingen. Så... funderar på att flytta fram det. Orkar och vill inte just nu.


(null)

Pic

(null)

(null)

Nejtack.

Avverkad träningsrunda. Kändes fint, högre och högre tempo. Lyssnade på ljudbok och var helt uppslukad av den.. dessutom har jag bestämt att jag endast får lyssna på ljudboken när jag är ute och går, så längtar alltid till nästa träning, dvs varannan dag. (Styrketräning ena dagen och ut och gå den andra)

(null)Igår kväll hade jag fruktansvärt ont i magen och var ytterst nära till att åka till akuten. Drog mig för det och lovade mig själv att åka in tidigt idag om jag har lika ont. Akuten en lördagkväll är tortyr.

Upp