VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Val

Om val vid NPF
Svåra frågor. Experter och kunniga pratar om vikten av att inte ställa öppna frågor. Att fråga om någon vill ha en frukt borde väl inte vara en öppen fråga, eller?


-Vill du ha frukt? Fruktskål med äpplen, päron och banan

Miljoner frågor, inte enbart 
ja och nej till "frukt"
 ja/nej banan? Ja/nej äpple? Ja/nej päron? 
Ja/nej päron eller äpple? Ja/nej banan eller päron?      Ja/nej äpple eller päron? Ja/nej äpple eller banan? Ja/nej hälsosamt? Ja/nej sugen?

-NEJ!


Håll fram två frukter
Frågor:
Ja/nej frukt?
Ja/nej banan?  
Ja/nej äpple,
Banan eller äpple?Håll fram en banan
-ja/nej


Du som befinner dig vid en person med neuropsykiatrisk problematik- undvik frågor med val, även om det för "standard" egentligen bara var en fråga om någon ville ha frukt.


Jag har tider kvar i höst, för APT:n, föreningen, skolan eller arbetet
VildaMatilda.com
vildamatildasjobb@gmail.com
Taggar: adhd, autism, funkis, npf, superkrafter;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: