VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Tisdag morgon

Hej folk! Jag fick akuttid till narkos igår morse, så det var bara att slänga på sig kläder och sticka till sjukhuset. De skulle först kolla (??) en tand men valde att dra bort den. Kommer nog få ett helvete där för det är inte tanden längst in som är väck, utan en rätt långt fram.

Var rejält påverkad igår och syresatte mig dåligt på uppvaket sjönk seturationen under 70 flera gånger. Jag var för dålig för att känna något men skärmarna tjöt och folk sprang. Någon ruskade i mig hela tiden och skrek att jag skulle andas, men jag andades fast lyckades inte få fram det.

Har sovit hos föräldrarna i natt och känner mig inte okej. Ville bara få iväg ett inlägg, det kommer mer
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: