VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Produktreklam

Jag har nämnt det på Facebook och säkert här på bloggen också, men jag tar det igen. :)

I vissa fall behöver jag (de som ska lyssna) en slags titel och namn i presentation inför jobb, som nu tex på universitetet. Ett tag var det "bloggaren Vilda Matilda". Jag blev oerhört tacksam över att inte bli presenterad som någon funktionsnedsättning eller fd...-nånting. Efter ett tag kände jag att jag gör ju så mycket mer än bara bloggar, så titeln gjorde inte riktigt rätt ifrån sig. Numera blir jag presenterad med:
"VildaMatilda, influencer"


Känns mer än toppen! Och kul att mitt namn används så mycket! Liksom min "produkt" och mitt "varumärke" . Begreppet VildaMatilda är inte längre det skällsord vad det var förr. Och klarar av att bära det jag vill säga och nå ut.
(null)Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: