VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Oj, tack

Blandad skräck och glädje och en hel del tacksamhet när jag kollade senaste statistiken på min officiella Facebooksida. (Sök på VildaMatilda) 
ganska mycket händer nu när det gäller sociala medier och traditionell media och jag har lite svårt att hänga med i att så många tusen människor läser mina rader medan jag själv mest är hemma inomhus i min lägenhet, med två katter, extrem värme och enbart flytande föda. Så märkligt att jag kan nå ut till många utan att ses "på riktigt" Utan att prata face to face. Trots att jag murvlar runt hemma ensam har jag MASSOR av människor med mig! Känns gott men ställer en del krav. Gott, eftersom jag gillar alternativa sätt att kommunicera på och ingen läsare har åsikter om jag ser hemsk ut i håret eller har glassfläck på tröjan, om jag nu inte väljer att publicera det. Min kära mamma påpekade att jag hade en glassfläck på tröjan när jag spelade in en enkel reklamvideo... vilket jag inte hade  tänkt på eller planerat. Sån är jag. Och jag är glad över att fler hittar mig!


(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: