VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Kolla in!

I samarbete med  Only For Heroes Vad sägs om att kika in på Only For Heroes och kolla deras fantastiskt bra material av saker som underlättar både i vardag, skola och hem? Oavsett om du har rastlösa fingrar, har det knepigt med matte eller bokstäver, är förälder, personal, har spring i benen eller helt enkelt vill läsa mängder bra artiklar, så hittar du det där. Med koden "VM10" får du tio procent rabatt på ditt köp (skriv in koden i kassan)
. Mina händer älskar tangle! 
Och Onlyforheroes är enligt mig, ett föredöme för att göra superkrafter till just hjältemodiga superkrafter med det material de handplockat ihop noga. Kolla webbkurserna med!
www.onlyforheroes.se
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: