Jag lyssnar

Jag hade ett bestämt sikte på gymet idag och styrketräning. När jag vaknade 04:45 och sedan var uppe några turer insåg jag motvilligt att gymet idag får ställas in. Kände mig väldigt, väldigt trött och svag. (Måste vara omställning att gå utan kortison..) 
i vilket fall som helst så stack jag ut på promenad. Kändes lättare i benen än igår. 😁 satsar på styrketräning imorgon. Måste lyssna på kroppen.

(null)Nu ska jag hugga in på detta:
(null)
Ser betydligt godare ut än mitt bananmos idag på morgonen. 
Träna, äta, leva, size, vardagsliv | |
#1 - - henke:

oj tidigt 04:45 då har man knappt gått lagt sig haha =D Glömde ge dig ett tips så du får mer energi, kanske får för lite av protein? När man tränar ska man helst ha 1,5-2 x sin kroppsvikt. Stort nybörjarfel som många gör, att man bara kör på som förr då det gäller kalorier och protein. Man måste öka bägge två. Det funkar såklart ändå, men man orkar betydligt mindre. Kör proteintillskott eller öka det i form av proteinrik mat =)

Svar: Ja jag försöker tänka extra mkt på protein för jag äter inte så mycket köttprodukter... jag som alltid känt mig som köttätare nr. 1 :) keso blir det, men annars är det knepigt. Min mage tolererar inte fiber så det är svårt att få i mig så jag klarar mig
VildaMatilda

Upp