VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jag gnäller

Egentligen vill jag inte bara klaga och gnälla och har väl delvis därför varit tyst här på bloggen, insta (matildamedgasen) och fb. Värmen är sjuk och min plats har varit sängen. Totalt ur spel, helt otroligt utslagen, ickefungerande och slut. 
Att jag inte kan äta fast föda gör sitt. Det ger både plattare mage, tomt huvud, mindre värk och noll energi. Nu har jag näringsdrycker hemma och tar två sådana om dagen. Ibland någon Kelda och någon kvarg.
På tisdag bär det av till dietist och jag har börjat skriva listor på "Kan äta i små mängder" och "kan inte äta alls". Den sistnämnda listan är bra mycket längre än den med den med vad jag kan få i mig. Volym större än 2 dl oavsett vad, är helt uteslutet. Gäller även vatten. Min mage har nog aldrig varit så platt och den är inte alls så orolig som annars, sålänge jag inte bryter reglerna. I princip är jag villig att leva extremt för att ha det så.I tisdags var det ju ett bättre immunförsvar insprutat och det gör mig lika utslagen varje gång, men denna var nog värst hittills. 
Summa? Sängliggande. Först idag orkade jag duscha men var tvungen att sätta mig på duschpallen någon gång per minut. 35 år och får en duschstol av kommunens hemsjukvård.  Färdigt att gråta för. Fast bra att det finns. Att duscha fem minuter och sätta sig ner flera gånger pga yrsel och utmattning. Så är läget.


Nu har jag klagat och gnällt.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Det känns väldigt fel att klicka "like", det skulle finnas alternativ...

Svar: Jag hade gärna haft fler ”knappar”, har sett att en del andra har det :) men att trycka gilla betyder att du bryr dig!
VildaMatilda