VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

I värmen

Det enda Happy gör i värmen är att byta liggställning på hennes plats i klösträdet. Hon ger mig inte en blick, trots att jag tjoar och hejar.


(null)

(null)

(null)
Jag har lust att klaga på hyresvärdarna, det är över 30 grader inne trots att alla fönster är stängda och persienner nerdragna. Värmen går rätt igenom betongväggarna från 50-talet då hyreshuset byggdes. På vintern är det likadant, men med kyla- det går genom väggarna. Det är väl ingen isolering, bara betong. Fast kyla är lättare att skydda sig ifrån. Det finns el och varma kläder. Helt ärligt gillas inte värmen alls av fröken Skog.

Och värmen har gjort att jag samlat på mig vätska. Såg ut som en snögubbe före jag tog vätskedrivande som gjorde att 6,6 kg (!!!!!) rann ut på mindre än ett dygn. Det kan ju varken vara hälsosamt att vara så svullen och sen kissa nästan sju liter?(null)


Värmen och brist på aktivitet och avsaknad av hälsa och motivation gör att jag inte gör något alls. Mental istid. Mental öken vore mer passande.
(null)

Lever nu enbart  strikt flytande. Inte en liten ynka flisa kommer ner i min mage. Det är näringsdryck och en soppa utan någonting mer än pulver och vätska som intas. (Kelda, 40 kcal/1dl) Oftast är det de klara näringsdryckerna. Resultaten visar sig; jag har inte lika ont. Åt ju lite bär för några dagar sedan och höll på att ringa 112 pga smärta som jag tror var tarmvred och efter det inte någonting.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Vera
skriven :

Blöt kökshandukar i kallt vatten o lägg på Happy o Bosse, de får värmeslag av värmen.
Jag har köpt kyldyna till Mina hundar. Ha det

Svar: Hej Vera! Tog några isklumpar och virade in i en handduk. Det var uppskattat!
VildaMatilda