VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

De vet inte allt

Min mage klarar allt mindre. Fiber är som att be om morfin. Det blir värre och värre med olika mat och en tid mu har jag enbart levt på flytande. Typ färdiga juicer, drickyoghurt , nyponsoppa och någon sked Philadephiaost. Ingen ultimat kosthållning för det ger inte kroppen vad den behöver. Bad Kirurgmott om kontakt med dietist för utskrivning av näringsdrycker och något råd. Det ringde en dietist nyss och hon längtade väl till semestern, om man hörde hur trött hon verkade vara på att jobba (om man säger så om hennes sätt). Jag förespråkar tarmvila men det ratade hon. Hallå?! Alla vet att tarmvila kan vara avgörande för magen! Tyckte inte hon men hon skrev ut näringsdrycker och jag skulle få träffa en annan dietist. Att få näringsdrycker igen känns delat. De borde inte behövas och jag får jobbig minnen från förr. Komplicerat men just nu får jag dricka sådana även om det påminner om en lång tid då jag mådde väldigt dåligt. Då jag sakta höll på att dö.


(null)


Förutom lugnare och plattare mage, kommer även formen på ansiktet fram av det jag får i mig nu. Det var längesen jag hade kindben.


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: