VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Värden

Hade ett CRP på 40 igår på akuten. Inte jättemycket men det tyder på att någonting är fel. Något som inte gjorde mig undrande annat värde nämligen; albumin. Det är det för värdet som finns i levern (eller?)  och som utsöndras när man är under svält, det  finns i levern och som utsöndras när man är under en svält, främst brist på protein.,Barnen  i Afrika med uppsvälld mage har brist på det. Just lågt albumin har jag haft problem med sen 2015. Det kan ju förklaras med att jag är opererad och inte ätit så mycket. Men jag fick ju tillbaka min gamla magsäck 2016 och började äta mer och det är fast det är  nu början av 2017 jag fått nästan normalt värde igen, runt 34. (Ska väl ligga på 36-45)  Men varför störtdyker det helt plötsligt? Låg på 25 nu.  Någon som är bra på att googla eller har jag någon sjuksköterska bland läsarna?
Jag äter  visserligen ganska sträng diet men så jäkla hemskt kan det väl inte vara? Hur lågt värde är tillåtet egentligen utan att man gör någonting -och vad gör man i så fall?

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: