VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Sorg- och tacksamhet

I morse råkade en sladd till mitt högst älskade värmetäcke dras ut på fel sätt så att överhettningsskydd gick på= täcker går iinte använda. Försökte på alla sätt,  men nej, det förblir kallt. Och jag blev livrädd och började googla på värmefilt och insåg hur satans dyra ett vettigt är! Trots det smsade jag mamma och pappa om mitt kaos. Hade som ambition att ta alla sparade pengar och ta taxi in till Växjö och köpa. Inte bra.
Då ringer mamma och säger att dom ska in till Växjö idag och kan köpa ett värmetäcke åt mig och att jag ska kolla affär och dom sponsrar.
Alltså- jag älskar er! Hur kan ni orka?
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Vilka fina föräldrar!