VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Skruttkropp

Börja  söndagen med att stappla ur sängen  med känslan sjuk och ta Treo och Alvedon. Grym huvudvärk och värk i kroppen. Det gör mycket ont att andas, Mer än vad jag brukar ha.  Insåg sedan att det var dumt att ta tabletter för jag hade behövt veta om jag har feber. Det är så att jag har jätteont huvudvärk och päckel när jag tex har feber och är  ordentligt sjuk  exempel lunginflammation.  Något som ni läsare nog kommer ihåg att jag har titt som tätt. Känner igen symptomen alltför väl.
Hade 38,0 efter jag hade tagit Alvedon och Treo ett tag tidigare, så har väl ännu högre temp egentligen. Det är högst opassande, vill verkligen inte för jag ska föreläsa på tisdag och behöver jobba före det. Skrutt kropp!!!!


(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Åh, vad trist! Hoppas att det inte är värre än att du snart är OK igen!