VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Pp- det bästa nu

Har då och då... rätt ofta,  någon tanke som poppar upp om kommande uppdrag. Just nu jobbas det med tre olika PowerPoint inför föreläsningar. Mobilen är smidig och dyker det upp inspiration är det bara att öppna rätt fil och skriva för att jag har Allt  i mobilen. Kan inte bli bättre!
(null)


Jag berättade för mamma att jag jobbar ständigt på mina föreläsningar och så kommer det upp en tanke så skriver jag  ner det direkt. Att arbetet pågår ständigt.
-Vad bra du kanske skulle ha olika mappar med alla.papper och skriva på varje så du får bra ordning på dem.
Jag började skratta! Mappar och papper?! jag har det i mobilen! men penna och papper var längesedan...


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: