VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Obetald reklam

Jag vet att handla på asiatiska billighetssajten inte är speciellt etiskt korrekt om man tänker på all den underbetalda arbetskraft som tillverkar kopiorna för en kostnad av lite. Men... jag har blivit fast i Wish och har gjort grymt mycket fynd! Alla mina 60’s klänningar är köpta där för typ hundra kronor. Tex den jag hade på julafton:
(null)Och jag har viljat ha ett par skor med ordentligt räfflad sula att ha på isiga vägar. I vanliga butiker får man inga under tusenlappen... utom på Wish. Dom är sköna, stämmer i storlek och är jättebra på is och snö! Bästa sulorna ever!
(null)

(null)Och nu, kära vänner. Jag har en tendens  att ta sönder glasögon och solglasögon, så det går åt en del. Såg ett par fjoppiga på Wish, som hjärtan. Klickade hem bara för att dom kostade en tia. Så är dom jättebra!!! Fick dom nyss på posten. Snygga, Klara, bra glas som inte dunklar och rätt häftiga måste jag påstå. Aldrig sett någon med solglasögon formade som hjärtan.
Så Peace and love på er och jag tycker jag borde få pengar av Wish för reklamen!


(null)

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: