VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nyårsafton- en flopp

Igår eftermiddag kände jag att jag höll på att gå sönder, och åkte till akuten. Där var totalt KAOS och jag valde att åka hem efter sex jobbiga timmar. Proverna var inte bra, fast det kom in fem trauma och tre trafikolyckor plus att kirurgen stod och opererade, så sådär mycket skulle inte kunna hända inom minst sex timmar till och mitt humör var på botten. Milt sagt. Det bästa var nog att vara hemma och komma tillbaka om det inte blir bra. Jag vars å sur att jag la upp en "fuck it"-bild på fb. Barnsligt, jag vet. Men jag var så less.

Att allt falller på att en enda  läkare opererar? På så sätt märker man att det är ett litet sjukhus.
Kvällen då?
När jag kom hem fick jag upp till kattvakten, avloppsrensaren och grannen Kjell och drack glögg. Han hade spetsat den rejält så det blev inte så mycket och snurrig var jag för jag hade fått starkt smärtstillande på sjukhuset. 
Tyckte synd om Kjell att sitta ensam vid nyår. Han såg så ledsen och ensam ut när vi satt med säkert hälften glögg, och säkert hälften sprit. Måste smsa honom nu.
Vid midnatt sov jag och vaknade inte av smällare.
Så nyår? En flopp vilket är ganska återkommande i mitt liv.

Nu på morgonen testade jag en smaksensation! Keso frukt!

(null)Dagen tillbringas lugnt. Kan inte fatta att det är vanlig dag imorgon. Har visserligen en del semester att ta ut och jag tvivlar på att det är någon altivitet på jobbet.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: