VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Ny vecka!

Ny vecka, nya möjligheter. Och jobb.
(null)Jag ska köra en presentation av mig på ca 20 minuter imorgon på föreläsningen på universitetet. Kristin, som jag föreläser ihop med, ville att jag skulle det. På PowerPoint sidan om mig hade hon klippt in massa kort på mig och skrivit massor. Men på den om henne själv stod det vara vissa jobbtitlar och en bild på några blommor. bild på en sten var hennes förslag men- Nähä du, nåt finare får du ta Sa jag och påpekade att hon inte ska berätta vem hon är på en halv minut och jag i tjugo. Hon är ju lika viktig som jag! Enligt henne var jag mest intressant och hon tråkig  medan jag enligt mig själv, tycker jag är en trist och grå person. 
Bloggläsare, nu behöver jag er hjälp IDAG!! Vad tror ni är intressant om mig om man är socionomstudent? Och efter ha lyssnat på Nåkkve? Kristin pekade på dels ,en av de svåraste patienterna i psykiatrin, hur det var. Framgångsfaktorer, bemötande, personal..  hur jag blev bättre. Enkla saker att skriva ner men hur får jag till en bra presentation? Jag har noll idéer.
Måste sen tillägga att jag askryr begreppet "mår bra" och "mår dåligt" eller frågan "hur mår du?"
För helskotta! Det finns ju MILJONER svar! Hur mår du?
När då? Jag var lite skraj när bussen kom,  men sen blev jag glad i tre sekunder samtidigt som jag är stel i ena axeln och oroar mig om tentan på onsdag kommer vara svår och grubblade kring om jag kan ordna en fest till min mamma och när jag tänkte på mamma fick jag glädjefnatt för hon är underbar och han som älskar den hon träffat borde trimma sitt skägg men det har han nog inte tid med. Så hur kan du ställa en så idiotisk fråga som: "hur mår du?!"
På vilket sätt då? Hur dags? Kroppsligt eller fysiskt? Var? Varför? Vad vill du veta?

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: