VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nu sätter jag igång

Vad skönt det är när tråkigheter reds ut. Pratade precis med en person och fick mycket att tänka på men också fin feedback. 


Jag ska börja med immunbrist-behandling igen, jag får sk. Gammaglobulin. Jag hade det ett par år fram tills februari 2016. Och efter det har det varit mängder infektioner, mest lunginflammationer trots vaccinering. Jag var på infektionsmottagningen idag och träffade min läkare och nu sätter vi igång med behandling igen.
Jag har skrivit om det tidigare men jag ta upp det en gång till. 
Man kan säga att jag får ett nytt immunförsvar transplanterat. Blir sjuk med influensasymptom och dålig i en vecka efter behandling. Riktigt dålig, och när jag hade varje vecka hann jag aldrig bli pigg mellan gångerna. Nu blir det megados en gång i månaden. Kraftigare biverkningar och större mängd som ska in via nålar, men är hellre kraftigt dålig en vecka om jag sen är pigg tre utan infektioner
Gammaglobulinet jag får via sprutor är framställt av vissa delar av blodet som blodgivarna ger. Man väljer vissa delar av blodet och behandlar det.
Blodgivarna är livräddare!


Ta det lugnt!
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: