VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Leva på modifast

Min mage har kraschat igen och det är ju inget ovanligt i och för sig. Kan bara äta flytande typ soppa, lätt gröt och pudding. Allt från modifast (ja jag vet, LCD)  vaniljpuddingen är så hinlens en god så den det är jag gärna. Bosse älskar den också.
För övrigt har jag fått in ett ganska bra mönster när det gäller ätande och tider. Har satt klockan på de tider jag ska äta och äter absolut inget däremellan. Har haft problem med en del småätande och då blir det inga vettiga huvudmål. Men nu när jag har klockan och efter den så har det blivit mycket bättre. 
Sen kan man ju ha åsikter om att jag lever på modifast. Jag tycker det är god mat som min mage tål, alla näringsämnen finns i och, ja, jag vill gå ner några kilo, så modifast är ett utmärkt val just nu.
Det är rätt dyrt med modifast men jag hade sån tur att en i en viktgrupp på Facebook sålde billigt för hon ville inte ha sina
. Ka-ching!


(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: