Klänning, blir det bra?

Iiiiiiih ska på en anställningsintervju imorgon 13.00 på abf. Egentligen en av mina första "riktiga" så nervositeten känns. Det är ett jobb jag verkligen vill ha och en organisation vars värdegrunder helt stämmer med mina.

När jag sökte jobb inom hemtjänsten var det intervju på cirka två minuter, och på andra jobb? Inte många.

Dilemma. Vad ska jag ha för kläder? Kan jag gå i i klänning? Vill se ordentlig ut men inte extremt uppklädd. Jag vill vara personlig men inte helt vardagsklädsel. Och bekvämt ska det kännas. 
När jag föreläser och jobbar på andra sätt är det i princip alltid klänning, ibland långkjol. Min kärlek till 60’s klänningar är en del av mig som person och en sådan klänning kan man både "klä upp" och "klä ner". Har jag spets-bolero till är det fest. Kofta mer fin vardag. Kavaj...? Extremt affärsmässigt. det blir nog min älskade svarta klänning med vita tjocka strumpbyxor, vit stickad kofta och svarta kängor. Och min nya kärlek solglasögonen som är hjärtformade!! 
(null)

(null)

Hoppas på att se korrekt ut och passande för situationen. Har verkligen ingen aning hur de klär sig där. Bland cheferna i kommunen smälter mina klänningar in bra. Kan inte fatta att det fanns en tid då jag vägrade kjol och klänning!
Peace.
föreläsning/jobb/fritid/skola, vardagsliv | |
Upp