VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jobbet och Happy

Men gud så skönt! Alla dagar nu när jag har varit ledig har jag blivit väckt av klockan och varit helt död när den har ringt. Ställde den klockan 6 idag och tänkte att det här lär ju vara rena mardrömmen. Men jag vaknade 05:30, Ping! Det är ju helt otroligt jag trodde jag skulle få lida något fruktansvärt.

Då var vanlig jobbdag idag. Jag har en del att göra på olika forum där jag är moderator. Det har trillat in en hel del meddelanden. Skönt att sätta igång men helt ärligt dog  lite, eller i alla fall tog ett djupt andetag när jag loggade in 05:30 och såg en mängd nya uppdateringar. Jag trodde inte folk varit så pigga under julen..
(null)

Älskar denna bilden på Happy! Som ni ser har jag den som bakgrund i mobilen. Knäppa lilla katt. Min syster sa "Happy tänker lite långsamt" men jag tycker hon reagerar jäkligt snabbt på otäckheter som nytt folk och -ve och fasa- dammsugaren!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Katter är katter - det är bara att konstatera! :D