VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jobb

Dags att sätta igång! Vad har man inte nätverk till? Först härja med facket, försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Inga vettiga lösningar..

Men i alla fall; jag skickade iväg ansökan till Willys, mailade en tidning jag medverkat i flertalet gånger och frågade om jobb. Liksom, varför inte fråga i alla fall?

Har jag någon bloggläsare som vet om en 25-50% tjänst i Kronoberg? I så fall maila mig eller skriv kommentar. Jag är öppen för allt!

Sen har jag ju uppdragen som föreläsare och hoppas på det och att det trillar in mer jobb där. Vill ni höra mig- kommentera med din e-mail eller skriv till mig. 


(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Säger det igen: här söker de https://www.ica.se/kvantumteleborg