VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jag reser mig igen

Tyvärr har jag blivit uppsagd. Jag har haft några dagar där jag mått skit och slickat mina sår. Totalt destruktivt  liv.

Men nu jäklar är vildaMatilda tillbaka! 
Jag har tagit kontakt med facket och jag har tagit kontakt med arbetsförmedlingen. Har fått grymt bra stöd av vänner och gamla arbetskamrater och jag känner att det här får bara inte ta ner mig. Att bli uppsagd ska inte förstöra hela mitt liv!, och min arbetsgivare gör så gott de kan, det tror jag, jag kanske nere för räkning på nio, men jag reser mig på tio.
(Och söker jobb på Willys! Ha ha mitt kära omtalade Willys sökte folk nämligen!)
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Du är makalös på att komma igen1 Heja dig!