VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Hur jag ser på saker

Idag bär det av till psykologen mats.Jag tänker lite; psykolog= ta hand om jobbiga saker.Men idag blir det nog mycket psykolog = berätta att jag fått nytt jobb, nya uppdrag, hur det gick på universitetet, min konversation med Nåkkve (som är en av min psykologs stora förebilder, hehe) nya samarbeten med företag jag djupt respekterar.

Fast jag kommer också säga att jag har en trött kropp. En kropp som faller sönder. Hur den stoppar mig då och då och sorgen över att mista funktioner. Och oförståelse och dåligt bemötande från vården, okunskap som är hisnande. Och hur liten människan är i förhållande till världen.
Åhhhh HOPP!
Simhopp? Höjdhopp? Hästhoppning? Bara Happy vet. Och jag känner att jag just nu måste samla mod och hoppa in i samhället och ta möjligheter som erbjuds och som jag jobbar för.
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: