VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Herpes...

Alltså, automatisk korrektion och stavning i mobilen är bra
-ibland.
Gjorde bort mig rejält och som tur väl var förstod Kristin som fick mailet att jag inte riktigt menade så. Jag la mig dubbel av skratt när jag fick hennes svar!
Började:
Skickade ett mail till till Kristin, ivrig och glad:

Skickat: den 31 januari 2018 08:41
Till: Jeansso

"Hej!

Kolla företaget only for herpes, de är föredöme när det gäller hjälpmedel specifikt vid koncentration och/eller kommunikation och språkutveckling vid Np..."


Osv.

Fick följande mail ganska snabbt:


Ha ha förlåt att jag skrattar, men tänkte; menar Matilda verkligen only for herpes? 😃😃😃😃

Men antar att du menar only for heroes. Så kul! Håller tummarna för att de vill samarbeta med dig!

Nu ska jag titta vidare på sidan…  spännande!


Herregud!!! istället för only for Heroes skrev mobilen only for herpes.  Det är ju inte riktigt deras målgrupp! Jag är evigt glad att mitt glada mail inte skickades till halva kommunförvaltningen i Växjö och diverse folk på universitet och landsting i ett massmail som jag gärna gör när jag vill meddela många.(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: