VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Föreläsningar

jag blev inbjuden på föreläsning av Nåkkve Balldin på universitetet idag av Växjö kommun. Nåkkve är stor och en av de främsta i Sverige, så det ska bli väldigt spännande! En heldag, 08.30-16 och hoppas hålla fokus. Och få inspiration till mina egna föreläsningar.
Jag kollar Kunskapskanalen rätt ofta för att de har just föreläsningar. Jag iaktar dem rätt kritiskt och noterar bra och mindre bra saker föreläsearen gör. Vad som går hem hos åhörarna, kroppsspråk, media hur de fångar folk, tonläge... ja det mesta. 
Och jag jobbar för fullt på två föreläsningar nu i PowerPoint och en ännu bara i huvudet, Så även om just föreläsningar inte är superofta så pågår ändå arbetet nästan jämt.

(null)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Det är inte dåligt att bli inbjuden av Nåkkve!