VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

En uppdatering

Värmetäcket är hett här hemma. Dels är det högt älskat av alla i hushållet och då- dels är det värme på nästan jämt. Hett alltså.
(null)


Skrev ett inlägg på en grupp på Facebook och fick nittio kommentarer. Hälften av dom var rent barnsliga och fjantiga och tjuriga.  En tredjedel otrevliga och resten peppande. Hur tänker folk!?


Idag blev det rökt kalkon till pulverpastan. Gott, men nu känner jag mig gravid i åttonde månaden. Tycker ju ändå att så pyttelite pasta jag åt från modifast (det är löjligt små portioner) borde ju magen klara! Och inte reagera som en pubertal 14-åring som inte får gå ut sent och då bryter ihop och gör uppror. Fjant-mage.

Jag har en tendens till att bara gå i haremsbyxor från Wish som också passar utmärkt att sova i. Men nu har jag hittat en klänning jag möjligtvis kan tänka mig att ha hemma. För helt ärligt är det många gånger jag lämnat soporna i pyjamas och en hel del gånger har jag handlat på Willys i det skicket.

(null)Imorgon är det spännande arbete med det nya projektet i grannkommunen! Whihi! Första träffen plus att Kristin (chefen) och jag ska hålla en föreläsning på universitetet tillsammans nu sista januari. Måste synka ihop oss på det. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: