VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Det där...

Nej med det huset jag skrev igår om, med fina tvåan på en bra adress som bara hade fem i kö? Nu förstår jag varför för hyran var på 9600. Iför en tvåa?!

Fick två nya erbjudande idag för lägenhet men de erbjudit kanske 2000 människor så chansen är ju ungefär minimal. Det står på deras hemsida att det är det många söker igår dem efter hur man har ansökt det vill säga årsinkomst eftersom där inte var utrymme för något personligt. Noll chans då......? Jag tog mod till mig och mejlade någon där på företaget som hade hand om att hyra ut lägenheten. Man måste hoppas iallafall och egentligen är det nästan liv eller död för mig och bo i Växjö

Och jag har skrivit om det på Facebook men jag skriver här med: hemma går jag igång kring oftast med både Linne, tröja och flisjacka på mig samtidigt och tjocka strumpor rum och ibland dubbla lager byxor. Jag fryser helt enkelt. Det finns en vetekudde som jag använder men den är ju så himla liten!  Sedan såg jag en vän på instagram Som han det igen och då gjorde jag en sång slag i saken och beställde igen. De är dyra men jag hoppas att det är värt det, och det tror jag att det är.


Vaknade 02:5 och dom har ett Pass på ICA Maxi som är mellan 05:00 till klockan 08:00 på morgonen. Kan inte bli bättre kan inte jag få det? Jag är ändå uppe och skuttar  tidigt varenda natt?!
Happy däremot, sover;
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: