VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Det där att somna

Det är bara bläh att vakna 01:35 och inte kunna somna om! Det krävs sånt tålamod att somna, har ni tänkt på det? Bara ligga still och ha tråkigt! Något jag har svårt för: kan bero på min ADHD, menbehöver naturligtvis inte enbart bero på det. Mammas åsikt när man iinte kan sova:
"Det är bara å ligga där tills man somnar"
NEJ! Funkar inte så på mig, det är jag alltför rastlös för. Att försöka somna är ett svårt fall av lidande tristess. Ibland försöker jag lägga där som en död fisk och bara ligga och ligga... ibland somnar jag, men jösses så tråkigt det är! Nu är klockan 04:35. En bra tid för blogg och jobb vet att jag har några läsare som brukar läsa min blogg direkt på morgonen så jag brukar vilja ha något inlägg färdig till dom.


Att försöka somna 
"Försöka sova med adhd, svårt. Men vi tar det från start. Ett får. Två får. Ko, räv, anka, sköldpadda, old McDonald had a farm Heeeeey Macarena"(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: