VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Denna värme!

Små saker gör mycket! Underskatta inte termotights! Upptäckte att jag kan ha dom under mina vanliga kläder och- vips. Slipper frysa som en tok.

Och värmetäcke. Detta värmetäcke. Vaknade 02 klarvaken och hade ont. "Nähä här blir nog ingen mer sömn inatt" tänkte jag. Jag är van vid att ha det så vissa nätter. Fast det var kallt så jag drog på värmetäcket på högsta.... och somnade gott av värmen.Bilden; Bosse har en hel lägenhet på tre rum att sitta i. Såklart väljer han att sitta under köksstolen längst in och verkar tjura.
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: