VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Bostad och framtid

Jag letar ju bostad i Växjö och det känns i princip omöjligt. Att söka via kommunen behöver man står i bostadskö i ungefär sju år minst! Men nu anmälde jag mig på ett objekt och det var bara fyra i kö? Alla andra har typ tre siffrigt i sin intresseanmälan eller i alla fall över 50 så jag undrar varför det är bara fyra anmälda på den lägenheten jag anmälde mig på nu? Den har ett bra läge fast husen kanske inte de allra trevligaste men hallå det är en fin nybyggd lägenhet!
(null)

När jag nämnde för min psykolog att jag söker bostad i Växjö sken han upp. Han sa att det var kul att höra för det visar att jag tänker att jag har en framtid ändå. Att jag vill nånvart framåt. Jag har inte riktigt tänkt på det så men när han sa det så väl gick det upp ett ljus för mig. För jag ja jag tänker nog att jag har en framtid. Kanske inte jättelång men iallafall så pass långt att jag letar ny bostad.


Och nu är klockan 04:00. Och klarvaken. Lär somna tidigt ikväll för jag var vaken rätt länge vid 01:00.Förresten! Det trillar in mer och mer föreläsningsuppdrag! Har ju ett stort i Växjö kommun som är många timmar, och lite jobb här och var, bland annat ett rätt stort på universitetet. Igår blev jag inbokad på två ATP i kommunen, fast i en annan del än den jag har det stora jobbet i. Fortsätter det såhär kan jag snart starta upp firman igen! Såå glad!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: