VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Är det gardiner?

Ärligt talat, nu behöver jag råd.
 Jag har alltid haft kappa i köksfönstret, oftast vit. De nyaste med handmålade blommor på. (Det heter kappor va, den typen av gardin???)
(null)
Jag har ett litet kök för att bo i en trea och har inte viljat ha så mycket tyg i köksfönstret för det sväljer så mycket ljus. Börjar tröttna på kappor.

Men nu har jag köpt hem ett par gardiner, längder. (Heter den typen det?) jag har mycket vitt och ljusgrönt och med hopp om ljusare framtid testade jag nya gröna gardinerna. De är skira i ljust grönt med gröna blommor på:
(null)

(null)
  
Jag älskar färgen och älskar blommorna och att de släpper in ljus. Kan de tolkas som duschdraperier?????? Känns lite den designen, ärligt talat. Fast jag gillar dem ändå. Ska jag ha vit kappa eller ljusgröna längder?
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: