Alltså sjukvården

Okej nu kommer lite sjukdomsprat. Jag var och  kontroll röntgade lungorna efter senaste allvarligare lunginflammationen idag på morgonen. Har en förtätning. Är fortfarande inte bra, de senaste dagarna har jag varit lite små febrig och jag är anfådd och orkar inte stå upp och borsta tänderna och när jag föreläser måste jag sitta och jag orkar inte prata längre stunder för att luften och orken finns inte. Ok.
Ringde vårdcentralen för att så få svar och vårdcentralen hänvisade till infektion eller till akuten efter kollat röntgen. Då ringde jag infektion -deras telefonkö var fylld och jag kan inte få tag i dom förrän måndag. Om nu de inte ringer mig men jag tvivlar på det eftersom alla flyr sjukhuset klockan 13:00 varje fredag. 
Och akuten? Nä. Hela sjukvården i Kronoberg är i kris så att det gör jag bara inte. Inte på helgen. Och definitivt inte fredag eftermiddag!  Jag får väl vara stilla hela helgen och inte prata någonting. Inte gå någonstans eller göra någonting överhuvudtaget. Ungefär så som jag lever som vanligt
(null)

upp och ner, vardagsliv | |
Upp