Jag går själv

Hihi ev jobb på G! Jag hade anmält intresse för ett projekt i en stor organisation, ABF. egentligen var det inte jobbet de var ute med som jag sökte, utan jag berättade lite om mig själv och skrev att jag kanske kan bidra på andra sätt. Sen glömde jag bort det lite efter allt jobbigt med uppsägning och den karusellen. 
 Och nyss ringde en kvinna och de var intresserade av mig på andra håll i organisationen! Så jag ska dit och bli intervjuad på tisdag! Oj..! Det är ett jättespännande projekt de söker folk till och jag villvillvill!

I tre dygn efter oförberett besked om uppsägning från Sip var jag i destruktiv chock, det var extremt. Sen öppnades ögonen lite, jag hade ju föreläsningarna. Så borstade av kläderna sen och började titta mig omkring och lite halvt försöka resa mig och gå. Kollade på möjligheter, sökte jobbb, haltade, jobbade med föreläsning, försökte överleva. Det går. Det gick. 
Jag kan gå själv! För någon gångs skull är jag aktiv i vändning i mitt liv- själv. Jag har inga handläggare som föreslår jobb eller åtgärder, eller sjukhus som försöker magpumpa och ge liv eller psykiatri som låser in eller förmanar. Jag är hemma, jag jobbar, jag tar ansvar och jag kan. Det är inte 2010 nu. Jag står bra själv.
Det går!!!!!!
Jag kan leva utan Sip. Jag känner nu att jag går själv. Jag har föreläsningarna, Växjö kommun, nu det med ABF, och ansökning som gått vidare på Willys. 
Jag vägrar ligga för länge.

(null)
Virrigt

Det blev lite virrigt när jag dök ner på PowerPoint presentationen vi ska ha på universitetet. Jag var rätt kritisk och försökte sammanfatta i ett mail. Blev inte lite förvirrat märkte jag;
Mitt mail;
-
 Egentligen går ju det där upp-ner-upp ojämnhet och energi och känslor tillsammans. Känns som isberget och tempen - bägaren med energi och ev isberget hör ihop med affekt och det? Nu kommer de efter att ha förstått språket. Kasta om?"


Svar från Kristin:
"Hej

Ha ha förstår inte riktigt, kan jag ringa dig nästa vecka och så gör vi det över telefon. :-)

Jag går hem nu.


"
Vem hade förstått det mailet, fröken Skog?  Jag märkte sen  att jag istället kunde ha skrivit;
"Vi kanske kan flytta blad 25-28? "

Min lärare i svenska  klagade på min tendens att skriva meningar med nio bisatser i varje. Kan ju dela upp lite, ingen gillar höga LIX😊

föreläsning/jobb/fritid/skola, vardagsthings | | Kommentera |

ZeVaBra!

Låt mig presentera:
ZeVaBra
(null)
 Min nya värmefilt uppfyllde förväntningarna med råge efter lite missförstånd med kontrollen som styr filten. Jag tyckte det var dålig fjutt trots att jag knappat in högsta värmeläget. Sen hittade jag knappen med "H" och det betydde "high!" Oj vad skönt varmt det blev! La mig och skulle vila och goa ner mig och testa om ZeVaBra var lika bra som mitt förra värmetäcke. Jo. Det var den. Somnade nästan direkt och vaknande sex timmar senare i samma ställning som jag somnade i. Hade inte ont, hade sovit gott utan mardrömmar och
ingen natt-ångest. Halleluja säger jag!


(null)
Upp