VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Inga kickar tack.

Det där med kickar, adhd, autism, känslor och svängar. En sak.
Jag AVSKYR att åka bergochdalbana! Jag skulle inte sätta mig i en sådan frivilligt och fallskärm är så uteslutet att jag hellre lever på bark från ruttna träd livet ut än att kasta mig ut från ett flygplan. Varför vill jag inte känna spänning och kickar? 
Jo, jag i huvudet åker jag bergochdalbana ständigt. Med adhd kickar varje moment du gör. Känslorna inför vissa saker är stora som värsta stupet i amerikansk krigshistoria. Allt är intensivt och du har det jämt. Varför då ha ännu mer?
Jag har mentalt kaos och uppskattar lugn tillvaro och titta på "På spåret" och äta gamla popcorn istället för att gå på Liseberg och få adrenalinpumpande upplevelser. 

Herpes...

Alltså, automatisk korrektion och stavning i mobilen är bra
-ibland.
Gjorde bort mig rejält och som tur väl var förstod Kristin som fick mailet att jag inte riktigt menade så. Jag la mig dubbel av skratt när jag fick hennes svar!
Började:
Skickade ett mail till till Kristin, ivrig och glad:

Skickat: den 31 januari 2018 08:41
Till: Jeansso

"Hej!

Kolla företaget only for herpes, de är föredöme när det gäller hjälpmedel specifikt vid koncentration och/eller kommunikation och språkutveckling vid Np..."


Osv.

Fick följande mail ganska snabbt:


Ha ha förlåt att jag skrattar, men tänkte; menar Matilda verkligen only for herpes? 😃😃😃😃

Men antar att du menar only for heroes. Så kul! Håller tummarna för att de vill samarbeta med dig!

Nu ska jag titta vidare på sidan…  spännande!


Herregud!!! istället för only for Heroes skrev mobilen only for herpes.  Det är ju inte riktigt deras målgrupp! Jag är evigt glad att mitt glada mail inte skickades till halva kommunförvaltningen i Växjö och diverse folk på universitet och landsting i ett massmail som jag gärna gör när jag vill meddela många.(null)

Hur jag ser på saker

Idag bär det av till psykologen mats.Jag tänker lite; psykolog= ta hand om jobbiga saker.Men idag blir det nog mycket psykolog = berätta att jag fått nytt jobb, nya uppdrag, hur det gick på universitetet, min konversation med Nåkkve (som är en av min psykologs stora förebilder, hehe) nya samarbeten med företag jag djupt respekterar.

Fast jag kommer också säga att jag har en trött kropp. En kropp som faller sönder. Hur den stoppar mig då och då och sorgen över att mista funktioner. Och oförståelse och dåligt bemötande från vården, okunskap som är hisnande. Och hur liten människan är i förhållande till världen.
Åhhhh HOPP!
Simhopp? Höjdhopp? Hästhoppning? Bara Happy vet. Och jag känner att jag just nu måste samla mod och hoppa in i samhället och ta möjligheter som erbjuds och som jag jobbar för.
(null)